Natural badzout 650gr

Nieuw

Natural badzout 650gr

Meer details

18 Producten

€ 6,29

Toevoegen aan Verlanglijst

U kunt betalen via:
U kunt betalen via:

Meer informatie

Natural Badzout is een kwaliteitsproduct dat zelfs de meest veeleisende duivenliefhebber voldoening schenkt. De grondstoffen, gebruikt voor de productie van Natural Badzout, zijn dezelfde als deze voor de productie van badzout voor menselijk gebruik. Daarenboven worden enkel natuurlijke denne-extracten en
geen scheikundige kleurstoffen in het Natural Badzout verwerkt.

Natural Badzout maakt enerzijds het gevederte zacht en soepel en ontdoet de huid van schilfertjes, zonder de huid te irriteren.
Anderzijds zal Natural Badzout, opgelost in koud water, het organisme van de duif versterken en stimuleren.

Door het natuurlijk desinfecterend vermogen, verjaagt Natural Badzout bovendien het ongedierte uit het gevederte en staat garant voor een goede lichaamshygiëne. Wij raden dan ook aan om tijdens de rui 1 à 2 keer per maand Natural Badzout in het badwater te doen.

De stimulerende werking van Natural Badzout zal de bloeddoorstroming in de huid bevorderen en daardoor ook de donsrui verbeteren. Bovendien zal Natural Badzout verhinderen dat de ontwikkeling van nieuwe veren ondermijnd wordt door allerhande parasieten. Op deze manier draagt Natural Badzout daadwerkelijk bij tot de gezondheid van het nieuwe verenkleed.

Een regelmatig gebruik van Natural Badzout tijdens het sportseizoen, zal het gevederte soepel houden. Opgelost in warm water, zal Natural Badzout de spieren ontspannen en het herstel na een inspanning bespoedigen. Wij raden dan ook aan om na thuiskomst van een moeilijke vlucht een half deksel Natural Badzout in een emmer warm water te doen en de duiven er gedurende een minuutje in onder te dompelen, terwijl men zachtjes de borstspieren masseert.

  • natuurlijke dennenextracten
  • geen chemische kleurstoffen
  • zorgt voor een zacht en soepel gevederte
  • ontdoet de huid van schilfertjes

Recensies

Schrijf uw recensie

Natural badzout 650gr
Natural badzout 650gr

Natural badzout 650gr

Schrijf uw recensie

11 Andere producten in dezelfde categorie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...