Lijst van producten van deze fabrikant Belgica de weerd

Belgica de weerd

Het internationale succesprogramma voor de duivensport

Drs. H.J.M. De Weerd is sinds 1972 gespecialiseerd in de medische en sporttechnische begeleiding van postduiven. Om de vele vragen rondom de duivensport te kunnen beantwoorden, vooral wat betreft de moderne, verantwoorde medische begeleiding, staat in zijn kliniek te Breda een team van specialisten klaar.

Dagelijks bezoeken tal van liefhebbers uit binnen- en buitenland de kliniek en consulteren dierenarts de Weerd i.v.m. te volgen therapiëen en preventie van alle voorkomende ziekten bij postduiven. Een niet onbelangrijk deel van de vragen en verzoeken om medewerking betreffen ook de spelmethoden, hokinstallaties, voedingsadviezen en kweekprogramma's. Telefonische adviezen om duiven weer snel "top fit" te krijgen vormen eveneens een belangrijk onderdeel van de praktijk uitvoering. Meer dan 50.000 duivenliefhebbers vertrouwen op het vakmanschap en de "know how" van "Duivenkliniek Breda".

Met zijn wereldberoemde vader Piet de Weerd, bezocht hij reeds op zeer jeugdige leeftijd vele topliefhebbers in België en Nederland. Daarna volgden bezoeken aan Duitsland, Amerika, Canada, Mexico, Thailand, Engeland, Taiwan, China, Japan, Polen, Spanje, Portugal enz. In de meeste gevallen werden deze wereldreizen opgeluisterd door lezingen van Piet en Drs. De Weerd over selectie en de meest voorkomende duivenziekten.

Alle producten van Belgica de Weerd zijn na eigen research in Breda ontwikkeld en worden G.M.P. geproduceerd in eigen regio. Uiteraard zijn alle producten vrij van doping. Alvorens de producten te introduceren werden deze in de praktijk door topspelers getest.

De producten van Belgica de Weerdworden met veel succes in meer dan 25 landen gebruikt. In Nederland maakt meer dan 70% van de topspelers gebruik van het succesprogramma van Belgica de Weerd.

Meer
Toon 1 - 10 of 10 producten