Virkon™S 1 kg

Nieuw

Waarschuwing: laatste producten op voorraad

Virkon™S 1 kg

Meer details

2 Producten

€ 40,20

Toevoegen aan Verlanglijst

U kunt betalen via:
U kunt betalen via:

Meer informatie

Hét Desinfectiemiddel voor alle Vogelsoorten

Virkon™S is geschikt voor desinfectie van oppervlakken, materialen, watersystemen en luchtdesinfectie. Ook is het geschikt voor gebruik in een ontsmettingsbak.

Laat een 1% Virkon™S oplossing geruime tijd inwerken zodat de werking optimaal is. Het doel van desinfecteren is het verlagen van de infectiedruk in de omgeving, naarmate de infectiedruk afneemt neemt de kans op verspreiding van een infectie af. In geval van een infectieziekte kan het dus zinvol zijn om tijdens, maar ook na de behandeling de omgeving grondig te reinigen en ontsmetten.

Na het desinfecteren kunnen de vogels weer snel terug in hun hok/kooi.

Efficiëntie
Virkon™S heeft een breed werkingsspectrum en heeft onafhankelijk bewezen zeer effectief te zijn tegen een breed spectrum van virale, bacteriële en schimmel veroorzakende organismen die bij vogels van invloed zijn, in onderstaande brochure vindt u meer informatie op het gebied van effectiviteit.

Unieke formulering
Virkon™S breed spectrum formulering is uniek. Geen enkel ander ontsmettingsmiddel heeft dezelfde krachtige formulering of een dergelijke uitgebreid portfolio van effectiviteitsrapporten en veiligheidsonderzoeken. Virkon™S heeft onafhankelijk bewezen, zeer effectief tegen meer dan 100 virusstammen in 22 virus families, 400 bacteriesoorten en meer dan 60 schimmelstammen. Deze lijst van bewezen werkzaamheid bevat onder andere: het Canine parvovirus, Bordetella bronchiseptica (Kennelhoest), Feline Parvovirus, Kattenleukemievirus, Salmonella, E.coli en het mogelijk van dierlijke oorsprong MRSA.

Hoe maak je 1% oplossing van VirkonS?Concentratie overzicht

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.      

Virkon®S is geregistreerd bij het CTGB:
Toelatingsnummer NL: 13676
Toelatingsnummer BE: (BE-REG-00078)
 
Toepassingen: 
PT02 - Desinfecterende middelen voor privé-gebruik en voor de openbare gezondheidszorg, alsmede andere desinfectantia
PT03 - Biociden voor veterinaire hygiëne-doeleinden

Recensies

Schrijf uw recensie

Virkon™S 1 kg
Virkon™S 1 kg

Virkon™S 1 kg

Schrijf uw recensie

17 Andere producten in dezelfde categorie